Bröllopstårtor

Kärlekens tårta

När den stora dagen ska planeras så är tårtan en av de centrala figurerna. Den ska spegla bröllopets tema, i färg och form. Den ska vara personlig och symbolisera er som personer. Men den ska också passa så många gäster som möjligt i smak.

För mig är bröllopstårtan ett hedersamt uppdrag som jag tar med största allvar.
När man beställer en bröllopstårta från mig så är det mer än bara en tårta.

Vi börjar med en konsultation kring färg och form, vi pratar igenom eventuella önskemål för hur den ska bli personlig och passa er.
Därefter smakar vi oss igenom vår tårtmeny framtagen för bröllop, i säsongens smaker. I lugn och ro på egen kammare, eller tillsammans med mig för att skräddarsy den perfekta smakmatchningen. 

Väl på bröllopsdagen är tårtan det minsta ni ska fundera över. Jag sköter all kontakt med eventuell catering eller annan personal på plats och ser till att tårtan levereras, dekoreras och placeras på rätt ställe, vid rätt tidpunkt.

Det enda ni behöver göra är att njuta av er bröllopsdag, och den fantastiska tårtan bakad just för er.

Litet eller stort

Ett bröllop är ett bröllop, oavsett om ni är flera hundra stycken som firar kärleken eller bara ni två.

Tårtans storlek och bitantal skräddarsys helt efter era önskemål.

Vill man ha en hög och pampig tårta, men bara är en handfull i kärleksföljet, så kan man med enkelhet lägga till en sk. "dummie-våning" - en oätbar våning som dekoreras in i tårtan så den ser ätbar ut. 

Skulle man tvärtom bara vilja ha en tårta till honörsbordet så går det att lösa med en odekorerad tårta som serveringspersonalen skär upp i köket i portionsbitar.

För att boka en kostnadsfri* konsultation; maila oss på hej@misshenriettas.se eller skicka in din förfrågan här!

*gäller vid beställning från 3000kr, annars 500kr